Начало » Музика » Кралят на руския шоубизнес Филип Киркоров с грандиозно лятно турне в България

Музика


Кралят на руския шоубизнес Филип Киркоров с грандиозно лятно турне в България Кралят на руския шоубизнес Филип Киркоров с грандиозно лятно турне в България

30 Март 2010 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Мегазвездата ще представи нов имидж и впечатляващия шоу-спектакъл "Просто подари" в София, Пловдив, Варна и Бургас

Най-богатия артист в руския шоубизнес идва отново в България, за да даде начало на грандиозно национално турне в страната ни през лятото.В продължение на две седмици, Филип Киркоров ще изнесе четири мегаконцерта пред родна публика в София, Пловдив, Варна и Бургас, част от европейското турне на звездата с новата му шоупрограма “Просто подари”.

Българската публика ще има възможност да види артистичния и музикален феномен с нов имидж и впечатляващо шоу, което той ще представи на 29 юни в София, 1 юли Пловдив, 4 юли в неговия роден град Варна и 7 юли Бургас.Организатор на пищните спектакли е компания DEGRIS, която доведе в България скандалния дует Тату, победителят в “Евровизия 2008” Дима Билан, балет Тодес, рок легендите Машина Времени. Генерален спонсор на турнето е компания “ЛУКОЙЛ”.

Двучасовата бляскава шоупрограма “Просто подари”, подготвена специално за националното турне на Филип Киркоров в България, ще спре дъха на родната публика с пищни декори, балет, впечатляваща хореография и разнообразие от костюми от последните колекции на редица топ дизайнери - всичко необходимо за едно шоу от най-висока класа.

Филип Киркоров е подготвил разнообразен репертоар, включващ най-големите му хитове, както и парчета от последните му албуми. Едноименният хит в обновената програма “Просто подари” вече е завоювал една от най-престижните музикални награди в Русия “Златен Грамофон”.

Вечно търсещия, бунтарски и страстен дух на краля на поп музиката в Русия, ще представи на родна сцена и съвсем нов артистичен образ – както винаги оригинален, смайващ и спиращ дъха. Но най-вече непредсказуем...

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, ще бъдат пуснати в продажба от 29 март в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.Организатор на концертите – продуцентска компания DEGRIS.

Прочетено: 2349 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.