Начало » Музика » Филип Киркоров забъркан в нов любовен роман

Музика


Филип Киркоров забъркан в нов любовен роман Филип Киркоров забъркан в нов любовен роман

18 Май 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Папараци изловиха кралят на руския шоубизнес с бившото си протеже Анастасия Стоцкая, с която гостува в България през 2004-та.

От два месеца насам, топ новина в руската преса е слуха за подновения любовен роман между краля на руския шоубизнес Филип Киркоров и бившето му протеже Анастасия Стоцкая. Преди няколко години, руската мегазвезда бе ментор и продуцент на начинаещата певица, а 2004 г. представи своето протеже на българската публика в София и Варна в шоу-спектакъла “Чикаго”.

За никого не е тайна, че преди няколко години Филип Киркоров хвърля око на младата, талантлива и перспективна певица Анастасия Стоцкая. Никому неизвестната Настя в миг се превръща в най-популярната млада певица в Русия. По времето, когато гастролират с шоу-програмата"Чикаго", наблюдателни колеги тиражират версията, че двойката страстно се целува по самолетите. Местната преса постоянно тръби, че съпругата на Филип - Алла Борисовна, вдига бурни скандали заради контактите на мъжа й с красивата девойка, а това допълнително задълбочава разрива в отношенията на звездната двойка. Няколко месеца по-късно обаче между продуцента и неговата подопечна се раждат разногласия. След поредния голям скандал Стоцкая спира работата си с Киркоров, за който се говори, че е разочарован от своето протеже, защото не успява да оправдае надеждите му, а за капак в пресата се появяват нейни снимки в нетрезво състояние. С края на романа приключва и недългата кариера на Анастасия Стоцкая и всеки поема по своя път…до преди няколко месеца.

В началото на 2010 г., Филип Киркоров и червенокосата красавица се срещат отново на снимачната площадка.Страстите избухват с нови сили сякаш никога не са затихвали и дават повод за подновяване на слуховете за любовен роман. През март, Анастасия Стоцкая се появява официално с Филип на премиерата на романтичната комедия «Любовь в большом городе 2», в която той играе една от главните роли. Няколко дни по-късно двамата отново са заедно на премиерата на “Алиса в страната на чудесата”. Двойката прекарва заедно цялата вечер, държат се за ръце, гледат се влюбено, разменят си нежности, а във въздуха прелитат любовни искри.

В редица интервюта след тяхното събиране, Стоцкая споделя, че романът й с Филип Киркоров все още не е приключил. И ако досега е имало само недоразумения и недомлъвки, то времето е успяло да сложи всичко на мястото му. Неотдавна, Настя дори признава пред журналисти, че...мечтае да се омъжи за Филип Киркоров! Освен това, певицата била готова да му роди дете. На едно от многото светски събития тя споделя: “Филип е човек, който е направил толкова много за мен, колкото само най-близките ми хора, и винаги се е отнасял към мен искрено. Аз просто обожавам Филип, обичам го и искам да се омъжа за него!”.

В края на юни, Филип Киркоров отново ще пристигне в България по покана на компания DEGRIS, и ще даде старт на националното си турне “Просто подари” с впечатляващо шоу в София, в зала 1, НДК. Очаква се Филип Киркоров да бъде придружаван от огнената красавица, която ще го следва по време на всички концерти в София, Пловдив, Варна и Бургас. Билети за пищните шоу-спектакли все още могат да се намерят в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Прочетено: 2602 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.