Начало » Музика » Сцена с височината на 5-етажна сграда издигат в зала 1 на НДК за супер-шоуто на Филип Киркоров “ДРУGOY”

Музика


Сцена с височината на 5-етажна сграда издигат в зала 1 на НДК за супер-шоуто на Филип Киркоров “ДРУGOY” Сцена с височината на 5-етажна сграда издигат в зала 1 на НДК за супер-шоуто на Филип Киркоров “ДРУGOY”

15 Май 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Най-непредсказуемият и провокативен артист на руската сцена - Филип Киркоров, ще представи своята нова шоу-програма “ДруGoy” пред българска публика в края на юни. Звездата идва у нас по покана на компания “Degris”, за 4 разтърсващи спектакли в София (29.06), Пловдив (30.06), Бургас (2.07) и Варна (5.07), изобилстващи от зрелищни специални ефекти и впечатляващи декори.

Сцената в зала 1 на НДК ще се трансформира в конструкция на 6 нива с видеоекрани. По платформата с височината на 5-етажна сграда, танцьорите от балета на Филип Киркоров ще се придвижват с лекота и елегантност, пресъздавайки оригинални танцови композиции. С помощта на 3D анимация и специални ефекти, изпълнителят ще се пренася ту на брега на океан, ту сред осеяно със звезди небе или ще се възнася на пиадестал в центъра на сцената. За изграждането на всеки детайл от шоуто, са вложени над 3 милиона евро.

Грандиозната премиера на шоуто “ДруGoy” ще се състои на 29 юни в София, с която Филип Киркоров ще даде старт на своето лятно турне в България. Тричасовaта програма ще смае публиката с огромни видеоекрани, гигантски падащи завеси, 3D-графика, светлинни инсталации и пиротехника, компютърни и анимационни ефекти. В допълнение, зрителите ще се насладят на впечатляващи танцови номера, поставени в сътрудничество с едни от най-големите европейски хореографи. В центъра на действието, разбира се, ще бъде самият крал на руския поп и неговите супер хитове. Един от най-ефектните моменти по време на концерта, е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, наподобяваща космически тренажор.

Шоуто “ДруGoy” ще надмине очакванията и на най-взискателната публика, предлагайки “друг” Филип Киркоров, включвайки както нови парчета, така и вече познати хитове. Уникалното музикално представление промотира новия, едноименен албум, над който Филип Киркоров работи през последните няколко години.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас могат да се закупят в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас. Организатор на концертите – продуцентска компания DEGRIS. Генерален спонсор на турнето - компания “ЛУКОЙЛ”.

Прочетено: 2147 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.