Начало » Здраве » Eucerin създаде серията DermatoCLEAN, която позволява на кожата да диша

Здраве


Eucerin създаде серията DermatoCLEAN, която позволява на кожата да диша Eucerin създаде серията DermatoCLEAN, която позволява на кожата да диша

06 Април 2011 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Здраве

   increase  decrease

Новата серия почистващи продукти на Eucerin DermatoCLEAN подготвя кожата на лицето за нейното пълно възстановяване само с няколко стъпки. Нашите експерти доказаха, че за да е красива и свежа, кожата трябва да диша. Според изследванията кислородът активно възвръща нейния здрав и сияен вид.

Серията DermatoCLEAN се състои от пет иновативни продукта за почистване на лицето – почистващо мляко, тоник, гел, лосион за почистване на водоустойчив очен грим и мицеларен разтвор 3 в 1. Всички тези продукти, използвани сутрин и вечер, зареждат кожата на лицето с енергия за новия ден и я подготвят за пълноценна почивка.

В центъра на новата формула стои иновативна комбинация от високоефективни агенти за почистване и грижа за кожата, полагащи идеалната основа за здрава и сияйна кожа. Изключително мекият APG комплекс (алкилполиглюкозид) - почиства оптимално кожата с извлечени от природата глюкозидни повърхностно-активни вещества, ефективно отстранява всички замърсявания и се понася изключително добре дори и от чувствителна кожа. Идентични на естествените глюкоглицерол и хиалуронова киселина, тези активни влагозадържащи агенти са известни със способността си да поддържат ефективно оптимално ниво на хидратация на кожата, насърчавайки естествения процес на дишане.

Новата серия почистващи продукти на Eucerin DermatoCLEAN позволява на кожата да диша, като по този начин регенерира клетките. Доставете си удоволствието да свалите маската на дългия ден и поставете началото на правилна грижа за своята красота!

Прочетено: 2987 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.