Начало » Лайфстайл » Дона Спанглър в България през ноември

Лайфстайл


Дона Спанглър в България през ноември Дона Спанглър в България през ноември

10 Септември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Звездата идва специално за представянето на книгата си "Как да свалиш богаташ"

Американската актриса, продуцент и автор Дона Спанглър пристига в България през ноември специално за представянето на българското издание на книгата си "Как да свалиш богаташ". Изданието предизвика разгорещени коментари в САЩ заради своето провокативно заглавие. Зад него обаче се крие позитивна книга, която въвежда читателите в изкуството да обичаш и цениш себе си.

Хората мечтаят да имат до себе си достоен партньор и да изградят дълготрайна и удовлетворяваща връзка. Но богатството има различни измерения за всеки един от нас и съвсем не се изчерпва само с наличието на пари. То означава преди всичко класа, собствени достижения, самоуважение и вкус към живота. В тази книга не става въпрос за жените, които преследват пари; става въпрос за независимите жени, които достатъчно ценят себе си и знаят, че връзка с неравностоен партньор е пагубна и за двете страни и издава единствено недоверие в себе си.

Според Спанглър всяка жена иска да е принцеса и нейният принц трябва да е богат. Тя обича да казва: „ Въпреки че ние, жените, харесваме независимостта, обичаме и да бъдем обгрижвани от своите половинки. Искаме някой, който е по-силен от нас. Независимите жени не искат да се грижат за своите мъже, не искат да делят разходи. За тази цел биха си намерили съквартирант.”

Именно заради това жените, които се борят дълго и жестоко за равноправие, в първия момент приемат теорията на Спанглър като принизяване на женската роля, а всъщност тя казва, че жените заслужават най- голямото уважение, абсолютната подкрепа и дълбока признателност от мъжете, извадили достатъчно късмет да ги имат до себе си; че женствеността не омаловажава независимостта, напротив – прави я по-лесно осъществима. Когато една жена позволи на мъж да я поддържа емоционално и финансово, това всъщност е подарък за него, а не за нея.

По време на посещението си у нас Дона ще има възможност да сподели своите идеи с българските читатели и да ги направи съпричастни към своята теория, позната още като "Формулата на принцесата".

Прочетено: 3008 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.