Начало » Кино » Дисни обяви вълнуващото завръщане на хитовата поредица Виолета

Кино


Дисни обяви вълнуващото завръщане на хитовата поредица Виолета Дисни обяви вълнуващото завръщане на хитовата поредица Виолета

27 Февруари 2014 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Кино

   increase  decrease

The Walt Disney Company днес съобщи, че започва снимките на третия сезон на нашумелия хитов сериал „Виолета“. За пореден път компанията събра международния си екип, воден от аржентинската актриса Мартина Стоесел, в ролята на Виолета. Поредицата е първата игрална продукция, създадена от Дисни Ченъл Латинска Америка и Дисни Ченъл - Европа, Близък Изток и Африка, заедно с aржентинската продуцентска компания „Pol-ka“.

От детския канал също обявиха, че ще пуснат 90-минутен специален концерт с избрани кадри от мега турнето на Виолета - VIOLETTA IL CONCERTO в Европа, което ще бъде по кината в България от 13-ти юни 2014. Хитът е заснет в „Mediolanim Forum” в Милано с участието на 12 от членовете на екипа на лентата. Освен сценичните изпълнения, Дисни Ченъл ще позволи на феновете на „Виолета“ да надникнат зад кулисите, по време на живите концерти. Зрителите ще усетят вълнението на звездите, подготвящи се да се качат на голямата сцена, но също ще станат свидетели как артистите се забавляват в свободното си време.

„Виолета“ завладя Европа с повече от 38 милиона фенове и отличен рейтинг, нареждащ сериала на първо място в десет държави, сред които Франция, Испания, Дания, Швеция, Норвегия, Португалия, Полша, Унгария и Румъния. В Испания и Италия шоуто е по-търсено в YouTube от изпълненията на Лейди Гага и Кейти Пери.

В третия сезон отново ще проследим учениците от Студио „Ритъм“ и, въпреки че вече са по-големи, те имат още какво да научат. Първата серия започва с края на тяхното триумфиращо турне с YouMix в Европа и завръщането им в Буенос Айрес, за последна година в старите си класове. След успеха на групата, довел до промяна в личните мечти и амбиции на всеки от членовете й, формацията започва да се разпада. Грегорио решава да открие ново студио, което конкурира „Ритъм“, привличайки на своя страна някои от съучениците си.

„Развълнувани сме, че започваме излъчване на третия сезон на хитовия тийн сериал. Продукцията се възприема изключително добре от зрителите и успехът й се дължи на интригуващите персонажи, вълнуващата история и талантливия, креативен международен екип“, сподели Масиеж Брал, вицепрезидент и генерален мениджър на Дисни Ченъл за Централна и Източна Европа. “От самото начало беше ясно, че „Виолета“ има потенциал да стане един от най-успешните сериали на Дисни.

Музиката и танците, разказващи историята, както и живите изпълнения на актьорите по време на концертите, позволяват на Дисни да изрази дълбочината на връзката между „Виолета“ и публиката. Завладяни от феноменалната реакция на феновете по време на живите концерти в Испания, Италия и Франция, “Специалният концерт“ ще даде възможност на феновете на „Виолета“ в цяла Европа, да видят любимите си звезди, изпълняващи любимите им песни на сцената“.

Прочетено: 6472 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.