Начало » Музика » Десислава наложи нова мода - да се снимат ММА бойци

Музика


Десислава наложи нова мода - да се снимат ММА бойци Десислава наложи нова мода - да се снимат ММА бойци

08 Юни 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Десислава засне видео клип към „Моето друго аз”. Новото парче отскоро се завъртя по радиата и само за броени часове спечели симпатиите и суперлативите на многобройните фенове на фолка. Певицата имаше идея да заснеме лайф версия на песента с нейни фенове, но промени решението си и заложи на морски пейзажи и красив мъж.

След видеото към песента „Най-неправилният мъж”, Десислава наложи нова мода - да се снимат ММА бойци. Певицата явно е постоянна в избора си, защото в „Моето друго аз” отново можем да видим Светлозар Савов. Той е настоящ шампион в полусредна категория на ММА организацията World Freefight Challenge /WFC/. Родом е от Златарица, учи в Русенския университет „Ангел Кънчев”, специалност Кинезитерапия. Състезателят на русенския клуб „Респект” печели титла след титла на престижни турнири по смесени бойни изкуства у нас и в чужбина. На въпроса харесва ли му да се снима в клипове, той шеговито отговаря: „Имал съм предложения и от други певици, но искам да наблягам на спорта, в който се състезавам. На Десислава обаче трудно може да се откаже :))!”

Светлозар Савов се въплъти в ролята на неустоим стопаджия в новия клип на Деси. „Ролята ми не беше на ММА боец и и ми беше малко странно и нетипично, но се надявам да съм се справил добре” – скромно заяви Савов.

„Толкова неща чух за отношенията между мен и Светлозар, че си викам – ами поне да го поканя отново да се снима с мен. Хората много го харесаха от предното видео” – сподели закачливо Десислава.

Видеото е заснето от фотографа Костадин Кръстев – Коко. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а за прическата на Десислава се погрижи Венелин Кондаков от „Фетиш”. Снимките бяха на морето , а клипът се очаква да излезе в разгара на лятото.

Десислава – Моето друго аз - http://www.youtube.com

Прочетено: 3057 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.