Начало » Музика » Устата кани на кубински ром, ароматни пури и сладоледена разхлада в горещото латино видео

Музика


Устата кани на кубински ром, ароматни пури  и сладоледена разхлада в горещото латино видео Устата кани на кубински ром, ароматни пури и сладоледена разхлада в горещото латино видео

19 Април 2011 Free Mind Agent   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Притихнала улица в Стара Хавана, изпълнена с ленив покой и с предчувствие за наближаваща фиеста...Възрастни кубинци от покрайнините попиват прохладата на ранното утро, изтегнати в люлеещите се кресла на своите веранди. От време на време облачета ароматен дим се издигат над нереално дългите 40-сантиметрови пури свити между пръстите им. По улицата пърпорят стар американски плимут и фолксваген костенурка отпреди повече от половин век - изглеждат като оживял реквизит от кинолентите, възкресяващи спомена за някогашния гангстерски рай, за Хавана на мафиотите и авантюристите. Палми и москвичи насред тропически соц. Някъде зад ъгъла долитат звуци от конги и маракаси...

Не, това не са кадри от документален филм за далечна Куба, а част от сюжета на най-новото екзотично видео на Устата с ароматно заглавие “Cuba Libre”. В края на март, снимачната площадка на UFO в Долна Малина, се преобрази за един ден в автентична Стара Хавана от 50-те, където се разигра истинска латино фиеста, с палещи емоции и ритми под яркото зимно слънце. Лентата към летния хит на Устата “Cuba Libre” ще ви срещне с многоликата и темпераментна Куба – страната на Че Гевара и революционерския дух, на истинските ароматни пури, дъхавия ром, хубавата салса и знойните жени, а срещу тропическата жега, изпълнителят е зареден с цял джип сладоледена разхлада.

Устата кани на кубински ром, ароматни пури  и сладоледена разхлада в горещото латино видео

По визуализацията на високобюджетното видео работи екип от 100 души, под ръководството на топ-режисьора Людмил Иларионов, кино-операторът Мартин Чичов и Устата като изпълнител и продуцент на проекта. Над 30 статисти се включват с главни и епизодични роли, за да вдъхнат живот на автентичната атмосфера на Куба от 50-те. И този път Устата доказва, че прави най-добрия кастинг на модели за снимане на клипове. Някои от най-популярните лица у нас – плейметката Гери Аролска, мулатката Джоана Нуамеруе, Ренета Александрова, танцьорката Ралица Методиева, Благовеста Бонбонова -“Playgirl 2010”, Йоана Христова – “Мис Силикон 2008”, Таня Танева –“Кралица на красотата 2009” и сестрите Лидия и Радостина Стоичкови, се преобразяват до неузнаваемост в ролите на секси партизанки и зашеметяващи с горещата си красота кубинки.

Устата кани на кубински ром, ароматни пури  и сладоледена разхлада в горещото латино видео

Устата е подготвил и колоритна изненада за зрителите с ексклузивното участие на многобройната рода на Софи Маринова във видеото, начело с родителите й. Атрактивните и открояващи се образи на баба Мара и дядо Марин, в ролите на стари местни кубинци, са взаимствани до последния детайл от автентичния кубински лайфстайл и темперамент. Всяко движение, емоция, танц, който те кара да излезнеш от кожата си и да се впуснеш в дивия ритъм, уличните трубадури от бандата “Манго Дуенде”, които приканват да им станеш музикален съучастник и цялостната атмосфера по време на снимките, са запечатани от обектива на Иван Коловос (Studio Proto) – Директор фотография на проекта “Cuba Libre”.

Устата кани на кубински ром, ароматни пури  и сладоледена разхлада в горещото латино видео

Пъстра палитра от цветове и пиршество на аксесоарите властват в стайлинга на Устата и персонажите в новата лента. Червеното като страстта на кубинците и синьото като водите на Карибско море, са водещи елементи в горещата визия на красавиците и изпълнителя, който представя две различни визии – на революционер и кубински мачо. Специално изработените костюми за видеото са дело на стилистката и дизайнерка на бижута Джина Шеовска, Агресия Груп и TERRANOVA, а гримът и прическите на Борислав Соколов-Бони и Жоро Петков.

Устата кани на кубински ром, ароматни пури  и сладоледена разхлада в горещото латино видео

Новият летен хит “Cuba Libre” е по музика и аранжимент на Светлин Къслев и Устата, текст – Устата. Специален гост-вокал в песента е 28-годишният перуански музикант и вокалист на група “Манго Дуенде” – Алекс Линарис.

Разпуснете му края, запалете свободния дух в себе си и се настройте на честотите на Хавана-Куба, където купонът никога не спира!

Прочетено: 4900 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.