Начало » Любопитно » Берлускони издава нов албум с любовни песни

Любопитно


Берлускони издава нов албум с любовни песни Берлускони издава нов албум с любовни песни

18 Ноември 2011 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Любопитно

   increase  decrease

Само дни след като подаде оставка като премиер на Италия, Силвио Берлускони се готви да издаде поредния си диск с любовни песни, съобщава БГНЕС.

Бизнесменът милиардер, който като студент пеел на круизни кораби в Средиземно море, писал текстовете за песните в албума две години. Той ще носи заглавието "Истинска любов". 11-те песни, написани от Кавалера, са изпети от неаполитанския певец на балади Мариано Апичела, който си сътрудничи с бившия премиер по други подобни албуми в миналото.

"Албумът ще бъде продаван в магазините от вторник", заяви Апичела. "Берлускони написа всички текстове и ги превърна в музика", допълни той. Песните, вдъхновени от традиционната нeаполитанска музика, както и от самбата, разказват за несподелена любов и търсенето на сродна душа. В една от песните в албума 75-годишният бивш премиер, чиито мандат беше белязан от секс скандали, пише: "още един ден на вятър и дъжд, още една нощ без теб". А в песен, озаглавена "Остани с мен" той моли: "обсипи ме с любов, остани с мен и ми остави сърцето си".

Прочетено: 2778 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.