Начало » Туризъм » Bellevue Property Management е официален спонсор на отбора на Prospeed в Националното планинско състезание за 2007г.

Туризъм


Bellevue Property Management е официален спонсор на отбора на Prospeed в Националното планинско състезание за 2007г. Bellevue Property Management е официален спонсор на отбора на Prospeed в Националното планинско състезание за 2007г.

17 Август 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

Фаворитът за купата на Високопланински шампионат 2007 г. Ники Златков с кола Опел Астра X3 официално започна да се съзтезава под фирмените знаци на компанията за недвижими имоти Bellevue Property Management и инвеститорът Immofinance с техния последен проект Ваканционно СПА селище “Баня”.

За първи път съвместната дейност между отбора Prospeed и компания Bellevue Property Management ще бъде представена пред журналисти и гости по време на 7-мия кръг от Високопланинското състезание на България, което ще се проведе на 18 -19 август в град Самоков.

Състезанието ще започне с проверка на техническото състояние на автомобилите пред х-л “Ястребец”. Уникалният спа и релаксиращ център в Боровец ще бъде домакин и на официлното награждаване в неделя, 19-ти август.

Спонсорството на екипа донесе късмет на Николай Златков в последния 4-ти кръг, когато спечели втора поредна победа в скоростния планински шампионат в Кюстендил. Екипът на Prospeed постигна рекордното време от 2:51.450 мин, с минимална разлика от 10.490 сек. над прекия конкурент на Златков в класирането - Николай Паунов с Мицубиши Лансър Ево 6 от град Пловдив.

Прочетено: 3973 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.