Начало » Музика » Избрани са българските артисти подгряващи Stanton Warriors

Музика


Избрани са българските артисти подгряващи Stanton Warriors Избрани са българските артисти подгряващи Stanton Warriors

14 Май 2009 Профайл   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Две специални изненади са подготвили организаторите от Play Events за наелектризиращата вечер с английското дуо Stanton Warriors този петък в клуб Ескейп, съобщават от "Профайл". Освен че англичаните ще свирят в пълен състав на живо, за първи път в българия, вечерта ще бъде белязана и от изпълненията на DJ Solaris със специален liquid funk микс, подкрепен от безкомпромисния глас на Рут Колева aka Ruth.

Рут е само на 19, но има зад себе си изяви като Евровизия, приета е в Музикална Академия в Лос Анджелис със стипендия от Стиви Уондър и е пяла на една сцена с легендарния Боби Макферин!
Рут е печелила голям брой музикални конкурси на всякакви равнища и то на възраст, в която повечето от нас са играли с колички или са събирали картинки от дъвки турбо.

Преди легендите от острова на сцената ще застане Александър Деянов, познат като - SkilleR .
Известен като - бързата уста на изтока, той запозна широката публика в България с изкуството на бийтбокса.Въпреки скромната си възраст, той е първия български бийтбокс шампион, и вече се е изявявал из повечето европейски страни.
Той изкарва бийтобкса извън традиционните хип хоп влияния, като съчетава много голям спектър от стилове.
В момента се подготвя за световното първенство в Берлин.

Най-титулуваното breakbeat дуо от острова Stanton Warriors, състоящо се от Mark Yardley и Dominic B, има зад гърба си впечатляваща биография. Тя включва купища награди за фамозните компилации Stanton Sessions, тонове от ремикси на почти всички актуални поп, джаз и рок изпълнители, като Basement Jaxx, Missy Elliot, Fatboy Slim, Mylo, Digitalism, Busta Rhymes, Chemical Brothers, Gorillaz... както и серия успешни сингли, окупирали първите места по денс класациите, включващи колаборации с артисти, като Big Daddy Kane, Twista, The Beatnuts.

Stanton Warriors ще разтърсят клуб Ескейп с уникален лайф сет за първи път и единствено по покана на Play Events на 15.Май.2009.
Билети на предварителна цена от 15 лева може да закупите в мрежите на: Ticketsream.bg и Eventim.bg

Прочетено: 2487 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.