Начало » Музика » Румънската денс звезда Андреа Баника разпалва страстите във Варна

Музика


Румънската денс звезда Андреа Баника разпалва страстите във Варна Румънската денс звезда Андреа Баника разпалва страстите във Варна

28 Юли 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

След традиционния “Спринт на високи токчета”, който ще се проведе за пета поредна година във Варна, списание Cosmopolitan организира горещо парти със специалното участие на румънската супер звезда Андреа Баника. „Absolut Cosmopolitan High Heels Party” започва в 22:00 часа на 6 август и ще се проведе в един от най-елитните варненски клубове Horizont.

Организаторите обещават едно незабравимо изживяване с много игри за гостите на партито в Horizont. По-смелите участнички ще бъдат поставени пред избора да кажат истината или да се осмелят, за да спечелят титлата “Absolut Cosmo Girl” в едноименния конкурс. Тя и нейните подгласнички ще получат много подаръци осигурени от Absolut, Cosmopolitan, Opticlasa и RAM Bikes. Всички дами, любителки на стилните обувки, ще могат да се включат в състезанието за най-високи токчета и да спечелят награда, дори и да не са бягали в спринта по-рано през деня.

Андреа Баника, която пристига в България по специалната покана на списание Cosmopolitan, ще отседне в известния варненски хотел „Модус”, сред чиито посетители се нареждат имената на Бони М, Бебел Жилберто, NOHA и други големи звезди, отсядали в морската ни столица. За менюто на певицата и нейния екип ще се погрижат майстор-готвачите на елитния ресторант Акант Руж. Хайвер, патешки дроб, гуакамоле и други екзотични средиземноморски специалитети ще глезят изпълнителката на най-слушаното парче в родния ефир за миналата година.

Почитателите на хитовото румънско звучене ще имат възможността да се насладят на ексклузивно интервю на певицата в новия брой на Cosmopolitan. „Обичам високите токчета”, споделя тя пред списанието и разкрива кога се чувства най-секси, как изглежда идеалната ваканция и какво е най-важното според нея в един мъж.

Прочетено: 3215 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.