Начало » Музика » Италианската певица Алесия Д’андреа със сингъл и видеоклип в България

Музика


Италианската певица Алесия Д’андреа със сингъл и видеоклип в България Италианската певица Алесия Д’андреа със сингъл и видеоклип в България

13 Октомври 2009 Stars Records Promotion Depart   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Младата надежда на италианската модерна музика, Алесия Д’андреа, избра България като страна, в която също иска да се развива. Тя и продуцентите и от музикална компания “Renilin Music Label – Italy”, съвместно с музикална компания “Старс Рекърдс”, представят първият сингъл и видеоклип на Алесия Д’андреа предназначен специално за България.

Песента се казва “8 o’Clock” и е написана от самата Алесия. Същата песен е и последния неин сингъл в родната и страна Италия. Продуцентите от “Renilin Music Label – Italy” въвличат в избора си за нов сингъл на Алесия 250 радиостанции. Единодушният избор на всички е песента “8 o’Clock”. По този начин тя се сдобива и с видеоклип.

Видеоклипът е режисиран от Torcida Film, колектив от режисьори, писатели и дизайнери от цял свят, които работят за известни италиански и чужди артисти. Те са познати със своята оригиналност и винаги нови идеи, които създават уникални по себе си образи. Във видеото към “8 o’Clock” сенките на една стая, светлините на един прекрасен Рим в 8 часа вечерта, описват много добре вдъхновяващата атмосфера и духа на песента.

“8 o’Clock” е вторият видеоклип от едноименния албум “Alessia D’Andrea”, който излезе на 9 март и е записан в Италия, Германия, Гърция, Канада и Обединеното Кралство посредством екип от професионалисти на най- високо ниво, които от пръв поглед се влюбиха в песента и подкрепиха проекта, като например: David Arch (Paul Mc Cartney, Robbie Williams, Joni Mitchell) от Англия, Steafan Hannigan (Loreena McKennith, Bjork, Depeche Mode) от Канада, Stephan Zeh (Lionel Richie, Phil Collins) и Florian Opahle (Jethro Tull, Greg Lake) от Германия.

Съвсем скоро предстои издаването на албума и в България от музикална компания “Старс Рекърдс”.

Продуцентите на Алесия работят и по интересен проект, представляващ колаборация между нея и една от най – големите звезди на българската поп музика. Въпросният проект се очертава като вторият сингъл на Алесия Д’андреа в България.

Прочетено: 2586 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.