Начало » Мода » Хали Бери с нова колекция обувки

Мода


Хали Бери с нова колекция обувки Хали Бери с нова колекция обувки

20 Август 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Холивудската звезда ще покаже от 3 септември новата си актуална колекция 5th-Avenue

Сюжет: Двама мъже упорито преследват Хали Бери по улиците на Ню Йорк. Задъхана, брюнетката стига до хотелската си стая, залоства вратата и хуква към прозореца, за да се измъкне по аварийната стълба. И навярно би успяла, ако не бяха прекрасните елегантни обувки с ток, които актрисата трябва да изостави. Набързо ги обува отново, преди да се впусне към спасителния прозорец. Но това не е всичко: там има още един чифт. Да го зареже просто така? Хали Бери се колебае. Дори смаяният режисьор не може да промени нищо.

Посланието на американската актриса е ясно: "I love these shoes!" (Обичам тези обувки!) Телевизионният клип, в който холивудската звезда представя втората си колекция от марката на DEICHMANN 5th Avenue, ще се излъчва от 17 септември 2012 година в множество европейски страни, в които е представен DEICHMANN. Обувките ще бъдат във филиалите още в началото на септември.

Колекцията 5th Avenue by Halle Berry включва през този сезон около 40 модела. Сред тях са модни обувки с клиновиден ток, секси ботуши с висок шафт, бляскави обувки с висок ток и стабилни боти с връзки. Колекцията завършват подходящите чанти. При това положение не е чудно, че Хали Бери забравя всичко около себе си и оставя обувките си да играят главната роля.

Смесване на стилове: така например Хали Бери комбинира секси кожен панталон със свободна блуза и добавя елегантни сиви боти от велур. Плетената жилетка за студените дни придава на визията допълнителна лекота. Малката черна рокля вече е актуална и в плетен вариант. Тя е подходяща и за ежедневието, и за вечерта: през деня кокетно с удобни обувки с клиновиден ток, вечер – с впечатляващи високи токове с декоративни елементи от крокодилска кожа или декоративно цвете. Високите ботуши се конкурират през този сезон с ниските, доминиращи в модата боти. Въпреки това те успяват да завладеят женските сърца с изчистената си елегантност. Класическите модели от гладка кожа или велур са в черно и коняк. Червените ботуши поставят цветен акцент. За дълги есенни разходки са особено подходящи грубоватите боти с връзки, които също са част от колекцията. Всички 40 модела от колекцията 5th Avenue by Halle Berry са от висококачествена естествена кожа, а цените са между 69,90 лв. и 139,90 лв.

Снимкa: DEICHMANN

Прочетено: 3225 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.